Jak smazat přítele na scénáři Orkut

Místa sociálních sítí, jako jsou Facebook a MySpace, umožňují uživatelům zůstat v kontaktu s přáteli a rodinou zveřejněním aktualizací a obrázků. Google nabízí podobnou zkušenost s Orkut. Služba Orkut obsahuje různé možnosti včetně přizpůsobitelných barev a motivů pro osobní stránky, rychlý přístup k dalším aktivitám Google a videohovoru. Přidávání členů do seznamu přátel získá rychlou pozvánku. Můžete se rozhodnout z různých důvodů odstranit další uživatele z vašich seznamů přátel a služba Orkut je snadno odstraní.

1.

Přihlaste se na stránku služby Orkut.

2.

V pruhu v horní části obrazovky vyberte nabídku "Přátelé". Klikněte na osobu, kterou chcete smazat ze seznamu přátel. Tato akce otevírá profil osoby.

3.

Z nabídky v levé části profilu osoby vyberte profil Odstranit přítele pod profilovou fotkou. Možná budete muset kliknout na tlačítko "Další", pokud se na obrazovce nezobrazí možnost.

Tip

  • Můžete se rozhodnout zabránit uživatelům namísto jejich odstranění ze seznamu přátel, který těm členům zabrání v odesílání zpráv nebo požadavků. Na profilu této osoby vyberte v okně pod profilovým profilem položku Ignorovat uživatele. Když uvedete seznam přátel, budou lidé, které ignorujete, mít červené X nad jejich obrázky. Tento stav můžete kdykoli změnit tak, že se vrátíte na profil osoby a kliknete na tlačítko "Odhlásit uživatele".
 

Zanechte Svůj Komentář