Jak přizpůsobit, kdo si přečte album na Facebooku

Facebook obsahuje dostatečné možnosti při nahrávání alb do svého profilu, včetně označování fotografií a rotace fotografií. Máte také možnost nastavit možnosti ochrany soukromí pro album a omezit přístup pouze vybrané části vašich přátel. Pomocí nástrojů pro úpravu osobních údajů o albech skryjte album od konkrétních lidí nebo můžete album zobrazit pouze konkrétním osobám.

1.

Přihlaste se ke svému účtu Facebook a otevřete album Facebook, pro které chcete přizpůsobit možnosti ochrany osobních údajů.

2.

Klikněte na tlačítko Upravit album nad fotografiemi alba.

3.

Klikněte na pole "Soukromí" a zvolte "Vlastní". Otevře se okno Vlastní soukromí.

4.

Klepněte na rozbalovací pole "Tyto osoby nebo seznamy" v části "Vytvořit tuto viditelnou adresu".

5.

Klepněte na položku "Specific People (Osoby nebo seznamy)". Zobrazí se textové pole.

6.

Do textového pole zadejte jména lidí, které chcete povolit.

7.

Klikněte na tlačítko Uložit změny.

Tip

  • Máte také možnost zakázat přístup ke svému albu pro konkrétní lidi. Z okna Vlastní soukromí alba klikněte na pole "Skrýt toto" a zadejte jména nežádoucích lidí. Klikněte na tlačítko Uložit změny.
 

Zanechte Svůj Komentář