Jak změnit nastavení, takže můžete posílat video na stěnu někoho na Facebooku

Když sdílíte video na zdi přítele Facebooku, vidíte to i vy a přítel. Kdo jiný to vidí, záleží na nastavení ochrany osobních údajů a nastavení ochrany soukromí vašeho přítele. Pokud váš přítel povolí svým přátelům nebo přátelům přátel vidět na své stěně příspěvky od lidí mimo sebe, pak je budou vidět i ti lidé - pokud to dovolí vaše vlastní nastavení ochrany osobních údajů. Pokud jste poslali video do zdi kamaráda, ale zjistili, že cílové publikum neuvidí video, můžete změnit výchozí nastavení ochrany osobních údajů.

1.

Přihlaste se ke Facebooku, klikněte na šipku směřující dolů v pravém horním rohu a v rozevírací nabídce vyberte možnost Nastavení ochrany osobních údajů. Zobrazí se vám všechny ovládací prvky ochrany osobních údajů ve službě Facebook.

2.

Klikněte na velké tlačítko "Vlastní" v části "Kontrola výchozí ochrany soukromí" na stránce nastavení ochrany osobních údajů. Otevře se nové okno, ve kterém můžete upravit výchozí nastavení ochrany osobních údajů.

3.

Klepněte na rozevírací rámeček v části "Udělat toto viditelné na" a vyberte možnost "Přátelé přátel". Klepnutím na tlačítko Uložit nastavení v dolní části okna zablokujete novou výchozí úroveň ochrany osobních údajů.

Tip

  • Pokud jste již zveřejnili video na stěnu někoho, ale nesdíleli jste ho s dostatečně širokým publikem, stále můžete změnit nastavení ochrany osobních údajů pro příspěvek. Umístěte kurzor myši nad příspěvek a klikněte na ikonu v pravém horním rohu příspěvku. V rozevírací nabídce, která se zobrazí, vyberte možnost Vlastní a z výsledného vlastního okna ochrany osobních údajů vyberte možnost Přátelé přátel.

Varování

  • Pokud na stěně přítele nevidíte okno s aktualizací stavu, znamená to, že má omezená práva na zveřejnění. Neexistuje žádné nastavení, které můžete změnit, abyste to překonali.
 

Zanechte Svůj Komentář