Jak změnit oprávnění uživatele v Quickbooks

Aplikace QuickBooks podporují více uživatelů. Správce může přistupovat k libovolnému souboru a provádět libovolnou funkci, ale můžete přizpůsobit oprávnění ostatním uživatelům omezit jejich akce. Například všichni zaměstnanci ve vaší malé firmě pravděpodobně potřebují přístup k nástroji Time Tracking QuickBooks pro zaznamenání jejich pracovní doby. Méně zaměstnanců potřebuje přístup k archivům správy inventáře a méně potřebuje přístup k osobním informacím zákazníků nebo k číslům platebních karet. Omezení oprávnění uživatelů pomáhá omezovat chyby a zajišťuje zabezpečení informací společnosti.

1.

Klikněte na položku "Společnost" v panelu nabídek programu QuickBooks.

2.

Klikněte na tlačítko "Nastavit uživatele a hesla".

3.

Klepnutím na tlačítko "Nastavit uživatele" otevřete dialogové okno "Seznam uživatelů".

4.

Klepněte na jméno uživatele, jehož oprávnění chcete změnit. Klepnutím na tlačítko "Upravit uživatele ..." otevřete přístupové okno uživatele.

5.

Klepněte na jednu ze tří úrovní přístupu, které jsou "Všechny oblasti QuickBooks", "Vybrané oblasti QuickBooks" a "External Accountant." První možnost poskytuje plný přístup a třetí možnost poskytuje plný přístup s výjimkou osobních údajů zákazníků. Zvolte jeden z nich a klikněte na tlačítko "Další" pro ukončení procesu nebo vyberte druhou možnost a klikněte na tlačítko Další pro další přizpůsobení oprávnění.

6.

V následujících devíti obrazovkách klikněte na "Bez přístupu", "Plný přístup" nebo "Výběrový přístup". Tyto obrazovky jsou v pořadí "Prodej a účetní pohledávky", "Nákupy a účty, " "Kontrolní a platební karty, " "Inventář", "Sledování času", "Mzdy a zaměstnanci", "Citlivé účetní činnosti" Citlivé finanční vykazování "a" Změna nebo odstranění transakcí ".

7.

Klikněte na tlačítko Dokončit.

 

Zanechte Svůj Komentář