Jak změnit nastavení soukromí na Twitteru, aby nikdo nemohl vidět moje Tweety

Jako Twitter uživatel máte možnost veřejně zobrazovat vaše tweety nebo udržovat je soukromé. Soukromé tweety se zobrazí pouze lidem, kteří vás následují. Ve výchozím nastavení jsou vaše tweety veřejné, ale můžete kdykoli změnit nastavení ochrany osobních údajů. Změny se projeví okamžitě a ovlivní všechny vaše minulé tweety.

Omezení

Jakmile jsou vaše nastavení ochrany soukromí nastavena tak, aby chránily vaše tweety, dochází k určitým omezením. Například musíte každou novou žádost následovně ručně schválit - v závislosti na nastavení upozornění obdržíte text nebo e-mail s upozorněním na novou žádost stoupence. Vaše tweety se také nezobrazují ve vyhledávačích. Kromě toho, když vás následovník znovu navštíví, mohou se zobrazit zpráva, která byla vrácena zpět, pouze dalším stoupencům.

Ochrana vašich tweetů

Klikněte na ikonu ve tvaru zubu na domovské stránce účtu Twitter, vyberte možnost Nastavení a poté klikněte na kartu Zabezpečení a ochrana osobních údajů a zobrazte všechny možnosti ochrany vašeho účtu. Zaškrtněte políčko "Protect My Tweets" a klikněte na "Save Changes". Potvrďte změny znovu. Potvrďte, že vaše tweety jsou nyní soukromé při prohlížení profilu: vedle vašeho uživatelského jména v záhlaví by se měla zobrazit ikona zámku.

 

Zanechte Svůj Komentář