Jak změnit nastavení vlastníka na použitém iPodu

Pokud jste získali použitý iPod pro použití s ​​vaší firmou, předchozí uživatel může zanedbávat jeho nastavení. To může být drobné obtěžování, pokud synchronizujete váš iPod a uvidíte, že je identifikován jako předchozí majitel. Chcete-li změnit nastavení a obnovit iPod na základní nastavení od výrobce s nejnovějším softwarem iOS, použijte funkci obnovení programu iTunes. Tím zajistíte, že můžete svůj iPod synchronizovat s novým počítačem a přizpůsobit svůj iPod svým nastavením.

Obnovit

1.

Připojte iPod k počítači a spusťte aplikaci iTunes, pokud se automaticky neotevře. Uživatelé systému Windows mohou stahovat iTunes z webových stránek společnosti Apple. Uživatelé Mac mohou jednoduše kliknout na ikonu iTunes v doku. (Viz tipy)

2.

Klikněte na svůj iPod v části Zařízení v bočním panelu.

3.

Klikněte na kartu "Shrnutí", pokud není ve výchozím nastavení vybrána, a poté klikněte na možnost "Obnovit".

4.

V zobrazeném dialogovém okně vyberte tlačítko "Nelze zálohovat". Po zobrazení výzvy klepněte na tlačítko Obnovit.

Nové nastavení

1.

Připojte svůj iPod k počítači a spusťte aplikaci iTunes, pokud se automaticky neotevře.

2.

Vyberte iPod, pokud se objeví v sekci Zařízení v bočním panelu. Zobrazí se dialogové okno Asistent instalace.

3.

Zadejte své jméno do textového pole Název. Poté vyberte možnosti synchronizace skladeb, fotografií a aplikací. Pokud chcete, aby se služba iTunes postarala o synchronizaci, zaškrtněte všechna políčka. Poté klikněte na tlačítko Hotovo.

Tipy

  • Pokud nemáte nainstalovanou službu iTunes ve Windows, stáhněte program iTunes z webových stránek společnosti Apple (viz odkaz v části Zdroje), poklepejte na programový soubor a postupujte podle pokynů k instalaci.
  • Otevřete aplikaci iTunes v systému Windows klepnutím na nabídku Start a do vyhledávacího pole napíšete iTunes a otevřete iTunes.
 

Zanechte Svůj Komentář