Jak změnit majitele iPadu

Tabletový počítač iPad společnosti Apple, Inc. vyžaduje, aby jeho vlastníci používali aplikaci iTunes k nastavení a synchronizaci zařízení. Když aktivujete iPad v aplikaci iTunes poprvé, musíte zadat název, který může iTunes a několik dalších aplikací použít k identifikaci zařízení. Uživatelé iPadu můžete kdykoli změnit prostřednictvím iTunes.

Změna vlastnictví iPadu je velmi snadná a po výměně účtů iTunes za nového vlastníka budou efekty okamžitě. Existuje mnoho důvodů pro změnu vlastnictví, jen se ujistěte, že se nevzdáváte vlastnictví iPadu, dokud nebudete s rozhodnutím přesvědčeni.

Důvody pro změnu majitele iPadu

Změna vlastnictví může nastat trvale nebo dočasně. Trvalé změny vyžadují úplné vypnutí služeb a odpojení všech propojených zařízení. Pokud prodáváte nebo dárcováte zařízení, ujistěte se, že iPad má pro nového uživatele nový start. To zahrnuje odpojení účtu iTunes a odstranění všech uložených dat v zařízení.

Dočasná změna vlastnictví je trochu jednodušší s jednoduchým odhlášením z iTunes a přihlášením nového uživatele. Veškerá služba připojená k zařízení však bude i nadále účtována, dokud nezrušíte zásadu nebo službu přenosu na nové zařízení.

Nakonec je proces změny vlastnictví jednoduchý a vyžaduje jen velmi málo času. Obvykle je nejvíce časově náročný aspekt zrušení nebo přenos služby prostřednictvím mobilního operátora.

Vypnout synchronizaci a vymazat osobní informace

Před odevzdáním iPadu odstraňte synchronizaci z libovolného připojeného zařízení. Telefon, počítač a sledování všech jsou potenciálně synchronizovány s přístrojem. Jednoduše zrušte spárování jednotlivých zařízení a odstraňte je.

Dále musíte odstranit vaše osobní údaje. Neodstraňujte nic ručně, protože jste stále přihlášeni do cloudu. Smazáním odstraníte informace z cloudu a následně z jiných zařízení.

Nejprve odhlaste své účty iCloud a iTunes. Jednoduše klikněte na možnost Nastavení a poté na možnost Odhlásit se, abyste mohli v zařízení iPad odstranit vaše cloudové připojení. Mnoho uživatelů se v tomto okamžiku zastaví a převezme vlastnictví. Měli byste udělat další krok a vymazat všechna zbývající data na iPadu.

Vraťte se do Nastavení, klikněte na Obecné a pak na Resetovat . Chcete-li zcela vymazat iPad pro nového uživatele, stiskněte Vymazat vše Obsah a nastavení .

Přenos služby

V tomto okamžiku se iPad čte pro nového uživatele. Mohou se jednoduše přihlásit do svého účtu iTunes, abyste mohli začít. Jediným zbývajícím prvkem je aspekt služeb používaný k přenosu iPadu na nového vlastníka .

Používáte-li iPad pouze v síti WIFI a nikdy připojenou službu, nejsou nutné žádné další kroky. Pokud je zařízení iPad připojeno ke službě prostřednictvím karty SIM, vyjměte kartu a kontaktujte svého dopravce o změně služby. Vložením konce papírové spony do dírky přiléhající k zásobníku SIM kartu vyjmete. Karta můžete umístit do nového iPadu, abyste jednoduše přenesli stávající službu do nového zařízení.

IPad připojený ke službě bez karty SIM bude vyžadovat telefonní spojení s provozovatelem služeb, aby odpojil službu nebo přenesl službu od nového vlastníka. Proces se liší podle provozovatele služby, ale obvykle se změna přiměje k zákazníkovi.

Další možností je navštívit přímo provozovatele služeb. Návštěvy v obchodech zajišťují, že služba je zrušena nebo přenesena bez frustrace při manipulaci s procesem přes telefon.

 

Zanechte Svůj Komentář