Jak změnit předvolby synchronizace služby iTunes

Předvolby synchronizace v aplikaci iTunes lze nastavit poté, co bylo zařízení, které chcete synchronizovat, připojeno k počítači. Po připojení můžete změnit předvolby synchronizace pro každé připojené zařízení. To umožňuje majitelům firem spravovat typy obsahu, které chtějí zahrnout do svých zařízení. Většina majitelů firem může ušetřit významný prostor tím, že vypne možnosti jako hudbu, videa a filmy, které zabírají velké množství místa na disku.

1.

Připojte zařízení k počítači pomocí kabelu USB dodaného se zařízením.

2.

Spusťte aplikaci iTunes, pokud se neprovede okamžitě. V systému Windows klepněte na nabídku Start a zadejte "iTunes" do vyhledávacího pole. Na počítači Mac klepněte na ikonu iTunes, která se nachází v doku.

3.

V okamžiku, kdy se iTunes otevře kliknutím na zařízení, vyberte zařízení v sekci Zařízení.

4.

Klepněte na každou kartu v horní části hlavního okna aplikace iTunes a zrušte zaškrtnutí všech položek, které nechcete synchronizovat, a přizpůsobte předvolby synchronizace. Při procházení mezi kartami budete vyzváni k uplatnění nastavení. Po každém vyzvání klepněte na tlačítko Použít.

 

Zanechte Svůj Komentář