Jak změnit výchozí počítač iPhone

Pokud se rozhodnete zakoupit nový počítač pro vaši firmu, máte tři úkoly, které musíte provést dříve, než váš nový počítač bude pracovat správně s vaším iPhone. Nejprve musíte povolit počítač. Pak musíte vytvořit zálohu a obnovit svůj iPhone do nového počítače. Společnost Apple automatizovala většinu procesu zálohování a obnovy a zjednodušila proces nastavení nového "domácího" počítače.

Autorizujte počítač

1.

Otevřete aplikaci iTunes a klepněte na nabídku "Uložit".

2.

Vyberte položku "Autorizovat tento počítač ..." a zadejte své ID a heslo Apple.

3.

K autorizaci vašeho počítače klikněte na tlačítko "Autorizovat".

Zálohování a obnovení iPhone

1.

Připojte svůj iPhone k novému počítači a klikněte pravým tlačítkem myši na nabídku Zařízení v aplikaci iTunes. Vyberte možnost "Zálohování". Pokud se otevře dialogové okno s dotazem, zda chcete převést nákupy nebo vymazat a synchronizovat, vyberte možnost "Zrušit".

2.

Po dokončení zálohování klepněte pravým tlačítkem na váš iPhone a vyberte možnost "Obnovit".

3.

Počkejte, až aplikace iTunes dokončí obnovení zařízení pomocí vytvořené zálohy. Aplikace ITunes přeinstaluje software pro váš iPhone a poté jej obnoví, aby nový počítač byl výchozím počítačem.

Tipy

  • Společnost Apple vám umožňuje povolit maximálně pět počítačů. Pokud jste dosáhli limitu, musíte vybrat nabídku "Uložit", "Zobrazit můj účet" a potom "Zrušit oprávnění všech". Každé počítače můžete zrušit pouze jednou za rok.
  • Pokud máte obsah, který nebyl zakoupen v programu iTunes, je nutné obsah zkopírovat ručně ze starého počítače do nového počítače.
  • Synchronizujte pomocí Wi-Fi připojením iPhone a zkontrolujte možnost "Synchronizovat s tímto iPhone přes Wi-Fi" na kartě Souhrn. Pokud je váš iPhone a počítač připojeni k síti současně, váš iPhone se synchronizuje.
  • Po synchronizaci a nastavení nového počítače jako domácího počítače můžete zkontrolovat možnost "Ruční správa hudby a souborů" synchronizovat s více počítači. Musíte použít stejné ID Apple s každým počítačem, aby to fungovalo.
  • Chcete-li povolit synchronizaci do více počítačů, musíte použít ruční režim.

Varování

  • Klepněte na tlačítko "Vymazat a synchronizovat". Tato volba odstraní vše na vašem iPhone a nahradí jej obsahem v počítači.
 

Zanechte Svůj Komentář